| teachersdeu kendi forumumuz |
|
| Öneriler (kitap, film, yazar, yönetmen, oyuncu...) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
DrEaM Moderator
| Konu: Öneriler (kitap, film, yazar, yönetmen, oyuncu...) Ptsi Nis. 14, 2008 9:23 pm | |
| | |
| | | barishan Henüz Etkisiz Üye Yaz 25 Mesaj
| | | | keymark9 Kurucu
| Konu: Geri: Öneriler (kitap, film, yazar, yönetmen, oyuncu...) Salı Nis. 15, 2008 3:22 am | |
| barışım canım ciğerim tamam scorsese iyidir hoştur da filmleri küfür doludur. ha sever miyim? taparım orası ayrı. ek olarak ridley scott derim. kimdir diye soran olursa şayet. gladiator ve kingdom of heaven derim başka da bişey demem. ayrıca sean penn çık dışarı çık... | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öneriler (kitap, film, yazar, yönetmen, oyuncu...) Çarş. Nis. 16, 2008 2:27 pm | |
| slm millet.. sinema alanı herşeyden daha kısır kalmış olmasın böyle canlar.. yabancı perde şöyle dursun yerli yapımlardan yönetmenlerden bahsedecek olursak zeki demirkubuz kollekşın en başta gelir benim için.. ortak yapımlarda ferzan özpetek we fatih akına değinmek gerek.. yabancıda ise emir kusturica hayatımın neşesi aynı anda hüznü.. sewgiler:) |
| | | kolpagrasso Henüz Etkisiz Üye Yaz 25 Mesaj
| Konu: Geri: Öneriler (kitap, film, yazar, yönetmen, oyuncu...) Cuma Mayıs 02, 2008 3:12 pm | |
| lannn şu zeki demirkubuzlu olan möhüm bilgileri ben yazmıştım eski hasabımdan malum ara ara atılıyomda bu sitedenn:) ulwiiii ulwiiiiiiiiii!!!! | |
| | | @nk@ Misafir
| Konu: Geri: Öneriler (kitap, film, yazar, yönetmen, oyuncu...) Salı Mayıs 20, 2008 4:49 pm | |
| arkadaşlar herkese tavsiyemdir notebook u izleyin on numara bir filmdir kendisi hatta abartıyo olabilirim ama fillmdeki kıza aşık oldum | |
| | | | Öneriler (kitap, film, yazar, yönetmen, oyuncu...) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|