AuSet_ Misafir düşmanı (iyi bişey bu ha)
| Konu: Kadın-Erkek Cuma Mayıs 16, 2008 12:34 am | |
| hint mitolojisine göre; tanrı, yaprağın hafifliğini, ceylanın bakışını, güneşin ışığının sıcaklığını, sisin gözyaşını aldı.rüzgarın kararsızlığını, tavşanın ürkekliğini buna ekledi.onların üzerine kıymetli taşların sertliğini balın tadını, kaplanın yırtıcılığını, kışın soğuğunu, saksağanın gevezeliğini kattı.bütün bunları karıştırdı ve kadını yarattı. erkeğe armağan etti... sonra tanrı, kaplumbağanın yavaşlığını, boğanın bakışını, bulutların kasvetini, tilkinin kurnazlığını, tayfunun dehşetini aldı.sülüğün yapışkanlığını, kedinin nankörlüğünü, hindinin kabarışını ona ekledi.bunların üzerine ayının kabalığını, bukalemunun şıpsevdiliğini, sivrisineğin vızıltısını kattı ve erkeği yarattı. yarattığı erkeği adam etsin diye kadına verdi.... | |
|
URFALI... Henüz Etkisiz Üye Yaz 25 Mesaj
| Konu: Geri: Kadın-Erkek C.tesi Mayıs 24, 2008 4:37 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: Kadın-Erkek Perş. Mayıs 29, 2008 3:42 pm | |
| arkadaşlar katılın diye yazdım zaten bunu ben buraya bi de dökülün diye yazdım.. bakalım ne düşünüyosunuz bu konularda | |
|
URFALI... Henüz Etkisiz Üye Yaz 25 Mesaj
| Konu: Geri: Kadın-Erkek C.tesi Mayıs 31, 2008 6:29 am | |
|
En son URFALI... tarafından Paz Mayıs 02, 2010 12:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| Konu: Geri: Kadın-Erkek C.tesi Mayıs 31, 2008 11:11 am | |
| kadın erkek farkını ya da benzerliğini vurgulamak için yazmadım o yazıyı öncelikle bunu söyleyeyimm. ancak buraya yazdığım benim görüşüm değildi, ki yazının başında da bunu belirttim. mitolojik bir hikaye diyebiliriz bunun için. kimse üstüne alınsın kırılsın darılsın diye de yazmadım aksine bu kadar benzetme üzerine siz ne dersiniz onu merak ettiğim için yazdım.. genelleme bir hastalık ve herkeste az çok var ve belki de en kötüsü bulaşıcı olması neyse lafı fazla uzatmadan sözlerimi bitireyim.. o yazıda geçenler bir görüş ya da tespit değildir... | |
|